renovering, entreprenad & rot

Nybyggnation & Entreprenad

Vi på Klövsta Rör tar oss gärna an nybyggnationsprojekt där vi får vara med och bidra från start till mål, från idé till färdigställt uppdrag. Vi tror på ett bra samarbete mellan oss och dig som kund för att skapa en trygg och effektiv process. Vi ser fram emot att höra från dig och tillsammans skapa en ritning, arbetsprocess samt färdigställt hus utöver det vanliga!

ROT - renovering, ombyggnad, tillbyggnad

Vi tar oss an nybyggnationsprojekt där vi får vara med och bidra från start till mål, från idé till färdigställt projekt. Klövsta Rör är specialiserade på allt inom rör, värme och VVS i kök och badrum. Med stort engagemang och kompetens tar vi oss an både små och stora uppdrag. Vi är certifierade att utföra all typ av VVS arbeten. Oavsett uppdrag leverar vi alltid hög kvalitet och ett hållbart resultat. Kontakta oss för mer information och för att få en offert! Vi ser fram emot att höra från dig och ta oss an just ditt uppdrag.

BADRUMsrenovering

Vi utför badrumsrenoveringar enligt dina önskemål och tar uppdrag både för mindre justeringar och större renoveringar eller nybyggnationer. Vi har stor erfarenhet av att renovera badrum och att utföra andra VVS-arbeten. Är du sugen på ett helt nytt badrum är du välkommen att höra av dig! Vi skapar då en gemensam plan och går igenom dina önskemål för att skapa en optimal lösning.

Kontakta oss på: 073 - 678 99 41 eller fyll i vårt kontaktformulär för en kostnadsfri offert!