installation av värmepumpar, vattenpumpar & varmvattenberedare

värmepumpar

Funderar du på att installera en värmepump? Vi installerar frånluftspumpar, bergvärmepumpar och luft-vattenpumpar samt erbjuder heltäckande värmepumpservice. Vi på Klövsta Rör lång erfarenhet och är certifierade för både intsallation och reparation. Är du osäker på vilken typ av pump som passar ditt hushåll guidar vi dig gärna till den bästa lösningen som passar dig och bostaden.

varmvattenberedare

Klövsta Rör erbjuder montering och installation av varmvattenberedare. Allt arbete med VVS bör alltid utföras av en certifierad rörmokare som har rätt kompetens för att installera vatten och avlopp enligt rådande lagar och branschregler. Det är viktigt både för dig och bostadens säkerhet att installationen blir korrekt vilket blir ett säkerhetskvitto för dig då de flesta försäkringar kräver att arbetet är utfört av en certifierad rörmokare.

vattenpumpar - hydrofor

Hydroforen är en tank, vanligtvis i rostfritt stål som innehåller vatten och luft. Pumpen fungerar som en vattenreservoar och med hjälp av en tryckströmbrytare regleras trycket i vattenledningar och kranar. En hydroforpump har generellt sett  bättre tryck än andra pumpmodeller. Vi hjälper dig gärna i valet mellan olika pumpar för att se vilken typ som är bäst lämpad för din bostad eller fastighet.

Kontakta oss på: 073 - 678 99 41 eller fyll i vårt kontaktformulär för en kostnadsfri offert!